Schadefonds windmolens, Plannen Heenvliet Oost en Fietsincident

Schadefonds windmolens, Plannen Heenvliet Oost en Fietsincident

28/11/2018 0 Door pvvnissewaard

Afgelopen commissievergadering vroeg PVV gemeenteraadslid Frank van Boven mede namens Stichting Buren van Botlek naar de stand van zaken omtrent het schadefonds windmolens Heenvliet en Geervliet. Wethouder Bal deelde mee dat er momenteel geld in het gebiedsfonds zit en dat er naar gekeken gaat worden hoe bewoners van Heenvliet en Geervliet hier een beroep op kunnen doen. De stichting Buren van Botlek zal o.a. in dit proces worden betrokken.
Frank vroeg ook of er al iets bekend is, wat we met Heenvliet oost, Toldam 5, gaan doen als het winkelcentrum is verhuisd. Wethouder Mijnans benadrukte dat er nog niets is besloten en idee├źn welkom zijn. Dhr. A. B. had eerder in een commissievergadering aandacht gevraagd voor huisvesting voor senioren en starters. De PVV voegt aan deze mogelijkheid toe om dit wellicht met Tiny House Projecten te combineren, om zo huren en koopprijzen betaalbaar te houden.
PVV gemeenteraadslid Anita Verweij vroeg naar aanleiding van een fietserongeluk in verband met slechte staat van het betreffende fietspad, wie er verantwoordelijk is. Wethouder Mijnans zei dat verantwoordelijkheid bij zowel gemeente als fietser ligt en dat schadeclaims altijd mogen worden ingediend.

Like ons en volg ons, deel dit bericht: