Raadsleden Peter van der Velden en Boy Wildeboer hebben de PVV Nissewaard fractie verlaten

19/06/2019 0 Door pvvnissewaard

Afgelopen maandag 17 juni 2019 hebben raadsleden Peter van der Velden en Boy Wildeboer besloten om uit de PVV Nissewaard fractie te stappen, omdat de PVV in hun ogen niet hard genoeg is.

Van der Velden en Wildeboer waren er stellig van overtuigd dat de provinciale en landelijke PVV voor hen zou kiezen, zelfs nadat ze uit de partij waren gestapt. De PVV Provinciale Staten en 2e Kamer hebben inmiddels laten weten 100% achter de koers van de nieuwe PVV Nissewaard te staan en de harde toon en manier van handelen van Van der Velden en Wildeboer niet te waarderen.

De PVV is namelijk zoveel meer dan alleen een one-issue anti-islam partij.
Zo waren er recent werkbezoeken van PVV 2e Kamerleden Fleur Agema en Barry Madlener, betreffende Spijkenisse Medisch Centrum en geplande windmolens Spijkenisse Noord (Plaatweg).
Maar ook lokaal is de PVV goed bezig. Zoals werken aan afschaffing hondenbelasting, realisatie dierenvoedselbank, bestrijding eenzaamheid ouderen, blijven vragen om goedkope huur en koopwoningen, onder de aandacht brengen van hoog-risico honden, steun aan de agrarische sector, scherp op de gemeentelijke financiƫn, kritisch op afvalbeleid, altijd een luisterend oor voor burgers betreffende zaken als verkeersproblematiek, vergunningen, armoede, etc.

Dit alles bereik je door samen te werken met de lokale en landelijke politiek.

We hebben dan ook het volste vertrouwen dat burgers van Nissewaard voor inhoud gaan en niet voor de harde lijn, waarbij je niets bereikt en wordt uitgesloten. Dit neemt niet weg, dat we de heren van der Velden en Wildeboer succes wensen met hun nieuw op te richten partij.

Like ons en volg ons, deel dit bericht: