Ik ben blij met de PVV fractie in Spijkenisse

15/06/2019 0 Door Peter van der Velden

(Foto: M. de Haas)
Barry voelt zich echt een vertegenwoordiger van Voorne-Putten. ‘Helaas denken sommige collega’s dat we in Zeeland wonen, maar die vertel ik direct dat het Zuid-Holland is en als ze op bezoek komen, zien ze hoe mooi het hier is met steden, kernen en een idyllisch kleinschalig polderlandschap met molens, kleine woningen en koeien in de wei. Wat dat betreft ben ik een trotse inwoner van Voorne-Putten. We hebben ook van alles binnen handbereik. Ieder dorp heeft wel één of meer supermarkten, we hebben straks snel internet; je hoeft niet meer naar de stad. Behalve voor de universiteit en een academisch ziekenhuis. Ik vertel mijn collega’s ook hoe belangrijk een goede verbinding is voor de veiligheid. We zitten op een eiland en als er iets gebeurt en er breekt paniek uit, dan kun je nergens heen. We zitten te midden van de petrochemische industrie, daar moet je wel rekening mee houden.’ Daarnaast volgt hij kritisch de ontwikkelingen op het gebied van de windmolens , nu zeer actueel met het oog op het plaatsen van windmolens op de Plaatweg en uiteraard de gang van zaken rond het ziekenhuis. ‘Alle signalen komen bij mijn collega’s terecht die het onderwerp in hun portefeuille hebben.’ Veel landelijke thema’s hebben ook hun weerslag op de regio. ‘Ik ben blij met de PVV fractie in Spijkenisse’, zegt Barry. ‘Ze zijn enorm actief, zichtbaar en houden ons ook op de hoogte van de lokale ontwikkelingen. Dat hebben wij in Den Haag nodig. Daarnaast staan ze natuurlijk achter de PVV standpunten, zoals de strijd tegen de islamisering. Dat onderwerp werd actueel in Nissewaard toen er gesproken werd over de komst van statushouders naar Spijkenisse.’Het gehele artikel lezen? klik hier https://www.grootnissewaard.nl/nieuws/politiek/97763/tweede-kamerlid-barry-madlener-op-de-bres-voor-bereikbaarheid-

Like ons en volg ons, deel dit bericht: