PVV in gesprek met coördinator buurtpreventie Angela Kuiters

PVV in gesprek met coördinator buurtpreventie Angela Kuiters

18/10/2018 0 Door pvvnissewaard

Afgelopen donderdag 18 oktober 2018 hebben PVV gemeenteraadsleden Anita Verweij en Frank van Boven een gesprek gehad met Angela Kuiters (Coördinator buurtpreventie, Openbare Orde, Handhaving en Veiligheid) betreffende informatievoorziening en coördinatie van de buurtpreventieteams.
Momenteel hebben we 13 teams waarvan 12 in Spijkenisse en 1 in Zuidland, waarin 150 vrijwilligers fantastisch werk verrichten.
De PVV heeft een verzoek om betere informatievoorziening en terugkoppeling politie en buurtpreventieteams onderzocht en geconstateerd dat er binnen de gemeente voldoende informatievoorziening is en nog gaat komen.
Binnenkort wordt deze informatievoorziening uitgebreid, waardoor onze buurtpreventieteams een nog belangrijkere rol binnen onze gemeente krijgen.
Vrijwilligers kunnen zich bij de gemeente melden, zodat ze na screening en instructie ingeroosterd kunnen worden in één van de teams.
Veiligheid is niet alleen taak van onze politie, BOA’s/GOA’s en buurtpreventieteams, maar is ook een taak van de burger. Blijf (verdachte) zaken melden.

Like ons en volg ons, deel dit bericht: