PVV in Verzet

PVV in Verzet

28/04/2019 0 Door pvvnissewaard

Welkom bij het verzet , maar wat betekent dit nou eigenlijk ?

  • in verzet tegen de constante stroom van gelukzoekers uit voornamelijk islamitische landen, die in sommige wijken van Spijkenisse zelfs de 25% te boven gaat, gaan we richting de 75% zoals in Rotterdam Charlois ?
  • in verzet tegen de macht die ons al 25 jaar in bedwang houdt, terwijl aan de ene kant 10% van de bevolking onder de armoede grens leeft, nog eens 15% daar net boven leeft, dat is 1 op de 4 Nissewaarders, worden er elk jaar weer enorme waanzinnige subsidies verstrekt aan sport en cultuur. Zoals 6.000.000 euro aan 1 sportcomplex terwijl de PVV voor 1.500.000 euro een tegenbegroting heeft ingediend.
  • in verzet tegen de verrijking van de elitepartijen.
  • als je het verzet steunt geef je dus aan dat je het anders wilt, stop de waanzinnige subsidies, stop met het importeren van islamitische gelukszoekers, en de hierbij mee reizende jihad strijders en dus de aanslagen vanuit de islam.
  • Wij ( jij, ik u ) roepen u op om in verzet te komen , en om de PVV in Nissewaard te steunen.
Like ons en volg ons, deel dit bericht: