Motie Regenboog Unaniem aangenomen

Motie Regenboog Unaniem aangenomen

04/04/2019 0 Door Peter van der Velden

op Woensdag 03-04-2019 is de Motie van de ONS ook mede ingediend door de PVV Nissewaard, unaniem ondersteund door alle fracties van de Nissewaardse raad.

De motie van raadslid Jos Verhoeven, vraagt een impuls te geven aan de zichtbaarheid van acceptatie van LHBTIérs in Nissewaard, en te onderzoeken of er een regenboogwalkthrough kan worden gerealiseerd op bijvoorbeeld het Schepenpad, de middenberm van de Raadhuislaan of een andere prominente locatie in Nissewaard.

Fractievoorzitter Peter van der Velden, geeft aan “te gek voor woorden dat een motie als deze anno 2019 nog nodig is, maar nodig is die.”

Gezien de culturen die in een rap tempo, door migratie vanuit voornamelijk islamitische landen door onze strot worden geduwd, zijn onze normen en waarden deze dagen niet meer zo gangbaar als weleer.
Hand in hand lopen als homo of lesbienne is niet meer zonder gevaar, zelfs niet meer op ons mooie eiland.

Met deze impuls hopen we dat er echt zichtbaarheid van acceptatie wordt gegeven, maar beter is natuurlijk nog om het echte probleem op te lossen, en dat is om te beginnen een stop op immigratie uit moslimlanden.

Like ons en volg ons, deel dit bericht: