PVV brengt Stichting Zorgdier onder de aandacht

PVV brengt Stichting Zorgdier onder de aandacht

05/10/2018 0 Door pvvnissewaard

Raadslid Anita Verweij heeft op 4 oktober 2018 in het publieke deel van de commissievergadering Sociaal Domein Stichting Zorgdier via een presentatie onder de aandacht gebracht. De Stichting Zorgdier verzorgt trainingen aan vrijwilligers en huisdier, zodat ze bijvoorbeeld bejaarden in het kader van eenzaamheidsbestrijding met huisdier kunnen bezoeken. De presentatie werd zeer positief ontvangen en resulteerde afgelopen woensdag 17 oktober 2018 in een motie, waarin het college werd gevraagd Stichting Zorgdier op te nemen in de bestaande programma’s en budgetten. De motie is uiteindelijk niet in stemming gebracht maar aangehouden, daar het college bezig is met meerdere initiatieven in het kader van het programma Thuis in de Wijk. Met de toezegging dat Stichting Zorgdier hier in meegenomen gaat worden, wachten we de uitwerking van het college af. Wethouder Soeterboek verwacht dat de plannen rond het 3e kwartaal 2019 vorm krijgen. De PVV zal het college regelmatig informeren over de voortgang.

Like ons en volg ons, deel dit bericht: