Henk de Vree bedankt Wilderstown.

Henk de Vree bedankt Wilderstown.

30/04/2019 1 Door pvvnissewaard

We hebben Henk de Vree aan de telefoon, de fractie voorzitter van de PVV in Zuid-Holland.
Allereerst zegt Henk “alle gemeenten in Zuid Holland zijn net zo belangrijk voor de PVV, maar ik wil wel zeggen dat Spijkenisse ( Nissewaard, Wilderstown red. ) toch altijd wel speciaal is.
Allereerst heeft Peter van der Velden een hechte ploeg van echte PVVérs om zich heen, die het onversneden PVV geluid laten horen in Nissewaard.
De fractie heeft eerst een hele mooie prestatie neergezet door met 5 zetels in de raad te komen, en ook de laatste verkiezingen is er met man en macht gewerkt om toch een mooie uitslag neer te zetten.
En dat is gelukt.”
Dat beloofd zowieso weer wat de komende Europese verkiezingen, met als speerpunten dat de PVV als enige voor een Nexit staat, en nu met de ENF De beweging voor een Europa van Naties en Vrijheid, waar de PVV in een partij deelneemt met Front National, Vlaams Belang, Lega Nord en de FPÖ.
Peter van der Velden fractievoorzitter van de PVV in Nissewaard, is blij met de Vree als steun en toeverlaat in Den Haag, “ik heb korte lijnen met onze provinciale afdeling, de steun uit Den Haag is cruciaal voor een nieuwe en gedreven ploeg als die wij hebben.
We hebben geboft en gaan er vol tegenaan om het PVV geluid hier goed door te laten klinken, en met de hulp van alle enthousiaste vrijwilligers, fractie leden en de hulp van de provincie gaat ons dat zeker weer lukken”.

Like ons en volg ons, deel dit bericht: