Oplichting de 50 Euro wisseltruc

Oplichting de 50 Euro wisseltruc

30/01/2019 0 Door pvvnissewaard

Afgelopen raadsvergadering 30 januari 2019 vroeg PVV gemeenteraadslid Frank van Boven of de gemeente op de hoogte is van de 50 Euro wisseltruc, waarbij je door iemand op straat wordt aangesproken in een onduidelijke buitenlandse taal, waarbij met handen en voeten duidelijk wordt gemaakt dat de desbetreffende persoon 50 Euro wilt wisselen en dat terwijl er een supermarkt in de buurt is.
Doe het niet, want het kan een vals biljet zijn.
Burgemeester Veldhuijzen nam Frank niet helemaal serieus en antwoordde “Nee, niet bekend mee, maar nu wel”.
Frank heeft later een melding gedaan bij de politie, die deze zaak wel serieus neemt.

PVV gemeenteraadslid Boy Wildeboer sprak zijn ongenoegen uit over een doorgestuurde motie van gemeente Meierstad, waarin de gemeente gevraagd werd om versoepeling van het meewerkcriterium van het Kinderpardon bij de landelijke politiek onder de aandacht te brengen.
Het betreffende stuk zal in de komende commissie Bestuur worden behandeld.

ONS gemeenteraadslid Jeroen Postma en PVV gemeenteraadslid Frank van Boven verzochten het college om de verkeerssituatie Geervliet met als voorstel om de Toldijk tussen 16:00 en 19:00 te sluiten, in de Commissie Leefomgeving te behandelen.

Like ons en volg ons, deel dit bericht: